e-books

Supporting Materials for Brewing Production:


Book

capa do glossário contendo o título uma cerveja

2024 Release! 2nd Edition of the Beer Glossary with over 1,600 entries – Physical Book – LF Editorial

Authors: Gabriel Hornink, Gabriel Galembeck, and Alfredo Muxel

Over 1,600 entries to assist you in your day-to-day production or academic work.

See the preview on Google Books (Portuguese)

 


e-books – Free download

 

 

Principles of beer production and enzymes in mashing (2 nd edition 2024) – Free download (English)

 

 

 

Princípios da produção cervejeira e as enzimas na mosturação (2ª edição 2024) – free download (Poruguese)

 

 

 

 

Beer Glossary: ​​From Culture to Science (1st revised ed. 2019 [2024]) – free download (Portuguese)

Cerca de 700 de verbetes

 

 

Capa do ebook Compêndio de infográficos em ciência Cervejeira: uma coletânea do projeto de extensão Cerveja com ciência (2019-2022)

 

Compendium of Infographics in Brewing Science: A Collection from the “Cerveja com Ciência” Extension Project (2019-2022) – Free download (Portuguese)

 

 


Previous Editions

Always use the most recent editions in your work; we keep the previous editions here to record the production history.

 

 

Princípios da produção cervejeira e as enzimas na mosturação (1ª edição revisada 2022 [2023])